2013. január 24., csütörtök

Pirelli lupaa lisää varikkokäyntejä
Formulasarjan virallinen rengastoimittaja Pirelli julkisti tulevalla kaudella käytettävät rengasseokset keskiviikkona Italian Milanossa.
Pirelli kertoo renkaiden suorituskyvyn kasvaneen viime kaudesta. Uusilla seoksilla on mahdollista saavuttaa jopa puoli sekuntia nopeampia kierrosaikoja. Vastaavasti eri seosten suorituskykyeroja on lavennettu entisestä ainakin puoli sekuntia.
Yleisölle ensi kaudella näkyvin muutos renkaissa koskee kovaa seosta. Rengas on nyt merkitty viime kaudella käytetyn hopean sijaan oranssilla värillä.
Pirelli toivoo seosten muutosten antavan aiempaa enemmän tilaisuuksia ohittamiselle ja mahdollistavan monipuolisemmat kisastrategiat.
- Tavoitteena on asettaa kuljettajille jatkuvasti uusia haasteita ja varmistaa, että tallit aloittavat uuden kauden renkaiden osalta tasavertaisessa asemassa, linjasi valmistajan urheilujohtaja Paul Hembery.
- Kauden 2013 valikoimamme sekoittaa renkaita jälleen kerran, jolla edesautetaan ohittamista ja varmistetaan ainakin kaksi tai kolme varikkokäyntiä kisan aikana, Hembery jatkoi.
Pirelli aloittaa nyt kolmannen kautensa formulasarjan rengastajana. Tulevaisuus sarjassa vaikuttaa tällä hetkellä turvatulta.
- Olemme tietenkin halukkaita jatkamaan tätä seikkailua. Tallit ovat tyytyväisiä ja yhteistyömme formula ykkösten kanssa on ollut menestyksekäs. Luotan siihen, että saamme aikaan sopimuksen ensi vuodesta, mutta asiasta ei ole tällä hetkellä mitään uutta kerrottavaa, kommentoi Pirellin toimitusjohtaja Marco Tronchetti Provera.
http://www.mtv3.fi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése