2013. január 17., csütörtök


Ferrarijyrä: Opin paljon Kimiltä, Alonso vahvin
Vuodesta 2006 Ferrarin Formula ykköstä ajaneella Felipe Massalla on ollut rinnallaan kovia tallitovereita. Aisapareistaan vahvimmaksi Massa arvotti torstaina Fernando Alonson.
Brasilialainen Massa nosti tuplamestari Alonson arvoasteikossaan jopa seitsenkertaisen maailmanmestarin Michael Schumacherinedelle.
- Fernandosta oli minulle enemmän päänvaivaa, joten sanoisin, että hän oli vahvin tiimikavereistani, Massa spekuloi.
- Mutta tässä hommassa oppii kaikkien kanssa. Opin paljon niin Michaeliltä, Kimiltä ja Fernandoltakin.
Kimi Räikkösen kanssa Massa ehti työskennellä vuosina 2007–09.
Massan, 31, viime kausi ei mennyt kaikilta osin putkeen, ja hän ehti jo uskoa kaiken olevan lopussa. Kauden ensimmäisen puoliskon 23 pistettä kalpenivat Alonson 154 pisteen rinnalla.
- Mietin kaikenlaisia asioita – kuten että urani saattaa olla ohitse. Mietin, etten jatkaisi Ferrarilla. En tiennyt mitä tapahtuisi, ja monet asiat vilistivät pääkopassani, Massa sanoi.
- Juttelin kaikille, urheilupsykologia myöten. Se oli vain alkua. Sitten pystyin muuttamaan ajatteluani ja suhtautumistani työhön.
Kauden toisella puoliskolla brassi ryhdistäytyi ja keräsi loppusaldokseen 122 pistettä, jotka käänsivät myös Ferrari-johdon pään: potkujen sijaan nämä palkitsivat Massan yhden vuoden jatkopestillä.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése