2013. január 26., szombat

Ecclestone Australian GP:n järjestäjille: Lopettakaa valitus

F1-sarjan kaupallisia oikeuksia hallinnoiva Bernie Ecclestone kertoo olevansa kyllästynyt Australian osakilpailun järjestäjien valituksiin liian korkeasta kisamaksusta.
 Melbournessa sijaitseva Albert Parkin rata on toiminut Australian GP:n näyttämönä kaudesta 1996 lähtien. Suomalaiskuljettajista kisan voittoa juhli viimeksi Kimi Räikkönen kaudella 2007. 

Osakilpailun järjestäjät ovat kritisoineet avoimesti Ecclestonea liian korkeista kisamaksuista. Paikallisen median mukaan hallitus maksaa kisasta joka vuosi reilut 30 miljoonaa dollaria formulapomon kassaan. Tämän lisäksi maksu nousee vuosittain 5 prosenttia kauteen 2015 asti, jolloin nykyinen sopimus päättyy.
Ecclestone ohittaa järjestäjien kritiikin olankohautuksella. Formulapomo muistuttaa, ettei hän suinkaan pakota järjestäjiä allekirjoittamaan sopimuksia.
– Ehkä summa ei ole oikea. Maksaminen on heidän asiansa, eikö niin? En voi pakottaa heitä allekirjoittamaan sopimusta, he tekevät sen omasta vapaasta tahdostaan. Sen tehtyään heidän ei pitäisi valittaa, tylytti Ecclestone melbournelaisen 3AW-radiokanavan haastattelussa.

http://www.mtv3.fi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése