2013. január 17., csütörtök


F1-legenda: Räikköstä on turha yrittää muuttaa

Julkaistu 12.01.2013 14:44
http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/2013/01/1688999/f1-legenda-raikkosta-on-turha-yrittaa-muuttaa
Kolminkertainen F1-maailmanmestari Jackie Stewart katsoo Lotus-tallin toimivan oikein, kun se antaa kuljettajansa Kimi Räikkösen toimia oman päänsä mukaan.
Stewartin mielestä Lotuksen ei ole syytä olla huolissaan Räikkösen oikuista radan ulkopuolella, koska työnsä suomalaiskuljettaja hoitaa mitä parhaimmalla tavalla.
- Kimi Räikköstä ei voi muuttaa. Puhun hänen kanssaan kisaviikonloppuisin todella harvoin, koska jos hän haluaa puhua minulle, niin silloin hän tulee puhumaan minulle, Stewart kertoi Autosport-lehden järjestämässä Autosport International -mediatapahtumassa.
- Jos menen kiusaamaan häntä, niin hän vain ajattelee, että mitä ihmettä oikein selitän ja miksi vaivaat minua? Sellainen reaktio olisi odotettavissa, Stewart jatkoi.
Stewart muistuttaa, että Räikkösen paluu formularadoille oli erittäin onnistunut. Suomalaiskuski taisteli itsensä MM-sarjan kolmanneksi.
- Hän on hyvin erityinen persoona, yksi lajin kaikkien aikojen erityisimmistä, mutta hänen paluunsa oli parempi kuin Michael Schumacherilla. Viime vuonna hän oli mukana kärjessä jokaisessa osakilpailussa. Hän teki tulosta, Stewart kertoi.
- Jos häneltä kysyy tyhmän kysymyksen, niin siihen saa suoraviivaisen vastauksen. Pidän Kimistä todella paljon. En voi laskea häntä ystäviini, ja Kimin mukanaan tuomat ystävät ovat varsin epätavallisia. Omana itsenään Kimi pärjää kuitenkin aivan hyvin, Stewart lisäsi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése