2013. január 29., kedd

Lotus-pomo hehkuttaa Räikköstä – "Mahtavat asiat mahdollisia"
Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier on innoissaan uuden F1-kauden alla.
– Mahtavat asiat ovat mahdollisia. Vuonna 2012 ottamamme hyppäys osoitti, mihin olemme kykeneväisiä. Kun tähän lisätään jatkuvuus ja kuljettajakaksikkomme potentiaali, niin meillä on erittäin vahva cocktail tulevalle kaudelle, Boullier sanoi E21-auton lanseeraustilaisuudessa.
Lotus jatkaa tulevalla kaudella Kimi Räikkösen ja Romain Grosjeaninvoimin.
– Kimillä on niin laaja kokemus, että hän tietää, kuinka reagoida missä tahansa tilanteessa tai olosuhteissa. Hän on myös mahtava voimavara teknisesti, Boullier kehuu suomalaiskuljettajaa.
– Romainilla on loistavaa raakaa nopeutta, jonka uskomme pystyvämme valjastamaan tehokkaammalla tavalla kauden 2013 kisoissa. He molemmat ovat kilpailullisia yksilöitä - kuten kilpakuljettajat ovat - ja se puskee heitä ja tallia parempiin asioihin. Oli selvää, kuinka paljon hyödyimme kahdesta erittäin lahjakkaasta kuljettajasta kaudella 2012 ja se vain paranee kaudella 2013, Boullier jatkoi.
Viime kaudella Lotus saavutti kymmenen palkintosijaa. Tänä vuonna tallipäällikkö haluaa nähdä samppanjajuhlia vielä useammin.
– Meidän kunnianhimoinen suunnitelmamme muuntaa itsemme yhdeksi formula ykkösten kärkitalleista on kantamassa hedelmää ja nyt meidän täytyy valjastaa se säännöllisiksi palkintosijoituksiksi, Boullier linjaa.
http://www.mtv3.fi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése