2013. február 19., kedd

F1-testit jatkuvat - Räikkönen takaisin radalle

Julkaistu: 19.2.2013 8:35Formula ykkösten kauden toinen testijakso alkaa tiistaina Barcelonan radalla.
Kimi Räikkönen testaa Lotustaan tiistaina ja keskiviikkona. Räikkönen ajoi nopeimman kierroksen edellisten testien päätöspäivänä toissa viikolla Jerezissä.

Valtteri Bottas puolestaan pääsee ajamaan ensi kertaa Williamsin uutta FW35-autoa keskiviikkona. Bottas ajaa myös torstaina iltapäivällä ja perjantaina. Uusi Williams esitellään Barcelonan radalla tiistaiaamuna ennen testien alkamista.

Fernando Alonso ajaa tiistaina ensimmäiset kierroksensa tämänvuotisella Ferrari F138:lla. Kaksinkertainen maailmanmestari jäi pois ensimmäiseltä testiviikolta Jerezissä, mutta ajaa tällä viikolla kolmena päivänä. 

Barcelonan testeissä taistellaan vielä myös viimeisestä kisakuskin paikasta, joka on vapaana Force Indialla. Ehdokkaat sille paikalle ovat ranskalainen Ferrarin suojatti Jules Bianchi ja saksalainen Adrian Sutil. Viimeksi vuonna 2011 F1-autoa ajanut Sutil testaa Force Indiaa torstaina ja Bianchi perjantaina.

Vuosi sitten Barcelonan ensimmäisen testijakson nopein oli Kamui Kobayashi, joka ajoi Sauberilla ajan 1.22,312. Tälle kaudelle Kobayashi ei enää löytänyt ajopaikkaa F1-sarjasta. Japanilainen siirtyy todennäköisesti kilpailemaan Ferrarin GT-autolla.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése